24 jul 2007, 12:10

В мрака 

  Poesía
720 0 1
 

Писък на гарван се чува над гроба,

клоните скърцат с горчива злокоба.

Сенки на мъртви гонят нощта...

- Утре ще дойде и Тя във пръстта!



Трънни венци и изсъхнали рози,

носи лика на Смъртта... печал и

Болка остава в сърцето...

от горчивия вкус на кръвта.



Погребваш душата до кръв наранена,

болка остава дори и в Смъртта...

Твърде много боли ТЯ...

над мен да бди...

© Деница Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Смъртта не е точно най-ВЕРНИЯТ спътник, голям егойст е. Няма да давам съвети, но нима нямаш други приятели освен нея и се разхождаш само с нея иначе на мен лично ми харесва стиха, но да кажем че аз съм странен
Propuestas
: ??:??