3 sept 2007, 10:21

В началото... 

  Poesía
430 0 0

В началото любовта е толкова прекрасна,

необуздана, романтична,

понякога дори по малко и опасна,

но именно това я прави дръзка, еретична!


Погледи първични,

мисли еротични,

целувки страстни,

с ласки убийствено властни!


Не винаги обаче

може любовта да процъфти,

страстта угасва,

а животът не спира да върви!


Погледи студени,

от живота победени!

Няма я страстта,

отиде си тя със възрастта!


Единствено приятелство остана

между тези две души,

вече и любовта я няма,

само навикът от нея ги държи!

© Ани Яначкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??