3.09.2007 г., 10:21 ч.

В началото... 

  Поезия
427 0 0

В началото любовта е толкова прекрасна,

необуздана, романтична,

понякога дори по малко и опасна,

но именно това я прави дръзка, еретична!


Погледи първични,

мисли еротични,

целувки страстни,

с ласки убийствено властни!


Не винаги обаче

може любовта да процъфти,

страстта угасва,

а животът не спира да върви!


Погледи студени,

от живота победени!

Няма я страстта,

отиде си тя със възрастта!


Единствено приятелство остана

между тези две души,

вече и любовта я няма,

само навикът от нея ги държи!

© Ани Яначкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??