15 ene 2020, 23:46

В нашия свят 

  Poesía » Filosófica
477 0 0

 

Живеем сред недоизказани неща

в свят на истините неизречени.

За божество приели сме вещта

и бъдещето се превръща в обречено.

 

Но ръцете ни са празни в гроба,

към там нищо нас не придружава.

Погълнати от земната утроба,

костите сред червеи остават.

 

Понякога не трябва ли добро

някому да сторим без отплата?

На всички нас присъщо ли е зло

да сеем безпричинно по земята?

 

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??