Измъчват ме и мисли остарели,
изплували във моята глава.
А болките във мене не са спрели
и движа тялото едва-едва...
И ме раняват всички без пощада
с ръцете на невидим ветровей.
И всичкото това е за наслада
по времето на слънчев апогей.
А болките ме вдигат на небето
и се възрадва моята душа.
Смъртта разделя ме от битието
и тук не мога вече да сгреша.
И с радостта – до днеска невидяна,
пътувам аз към седмия етаж.
И май, че там – в небесната поляна,
самите ангели са все на страж.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Радвам се, че харесвате! Желая ви хубава вечер! Поздрави!