2 mar 2014, 18:45

В немилост 

  Poesía » Filosófica
641 0 3

В немилост

 

Завистта сърца почерня,

Носи на човек беди,

Тя е болест непотребна

И нанася куп злини.

 

Ревността е нейна сянка,

Пълна с мъка и сълзи,

Със ненавист се облича,

Да руши любов, мечти.

 

Завист, ревност и омраза

Тровят нашия живот,

Много хора са в немилост,

На тревогата – в хомот.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??