В невидимия миг на времето,
стрелките неуморно се гонят!
Тиктакат, танцуват, отмерват -
по спиралата на времето бързат!
И невидимо дните се нижат,
оставят следи в без края
и някой ден може би ще разкажат
за това как съм живяла...!
Как търсила съм живия извор
та с наслада от него да отпия,
мъдрост, любов и надежда -
закодирани в стрелките на времето!
Тиктакат минутите бързо
и няма назад да поглеждам!
Живота е тук и сега! В тази минута!
А времето е твърде безценно...
Но не го пропилявайте...моля!
И нека всяка скъпоценна минута
да ви води напред и нагоре...!
© Катя Todos los derechos reservados
Да така е! Има доза оптимизъм - това ми дава сили да продължа напред!
Стойчо, благодаря ти за искрения коментар!
И нека тази луна вечер,
обсипана с безброй звезди,
тъгата твоя да прокуди
и с нежност да докосне
твоята душа...!
Недей тъгува - времето ни е безценно!
Най - светлото вземи от него...
Засмей се и смело продължи напред!
Пожелавам ви хубава вечер и нови творчески успехи!