6 mar 2007, 1:50

В нощта срещу 4 март 

  Poesía
672 0 8

Луната се предаваше по малко
а мракът я ухажваше безкраен,
обграждаше я със ефирни тайни,
а тя пък портокалово сияеше,
не бързаше,не му се вричаше,
а бавно вкусваше от обичта му...
Как силно само я привлича...
Луната тихо се предаде...

© Ружена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??