Луната се предаваше по малко
а мракът я ухажваше безкраен,
обграждаше я със ефирни тайни,
а тя пък портокалово сияеше,
не бързаше,не му се вричаше,
а бавно вкусваше от обичта му...
Как силно само я привлича...
Луната тихо се предаде...
© Ружена All rights reserved.