13 feb 2021, 0:00  

В нощвите на Очакването... 

  Poesía » De amor
590 7 10

В нощвите на Очакването

замесвам Желания.

Добавям Истини

към бялото брашно на Илюзиите.

Разточвам спомените

и ги покривам със здрави мечти.

А когато втаса Сънят,

и изгрее  Сбъдването

запалваш камината на страстта ми

и оставаш отново в мен ти...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??