13.02.2021 г., 0:00 ч.  

В нощвите на Очакването... 

  Поезия » Любовна
597 7 10

В нощвите на Очакването

замесвам Желания.

Добавям Истини

към бялото брашно на Илюзиите.

Разточвам спомените

и ги покривам със здрави мечти.

А когато втаса Сънят,

и изгрее  Сбъдването

запалваш камината на страстта ми

и оставаш отново в мен ти...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??