18 jul 2008, 11:15

В очите ми 

  Poesía
631 0 11
Усещах, че назад ще се завърна.
И всеки миг ще изживея пак.
Че всеки път, когато си прегръщала,
ще заключа в своята сълза.

Дълги дни без мъка преживявах.
Плачът умря на моята врата.
Страхът не ме уби, но ме раняваше,
от страх не бях се свършил, но тъжах.

А прозорецът ми счупи се на четири.
С цвят на пролет, лято, есен и на зима.
Но очите ми отново не потекоха,
защото теб във тях те имаше.


© Валери Шуманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??