4 oct 2007, 19:54

В пет сутринта 

  Poesía
664 0 6

В пет сутринта бръкнах дълбоко

в бездънната яма на мойта душа

и всичко изгребах със болна жестокост -

имам вълчия глад да руша.


В пет сутринта издрасках последни

отломки от мойто сърце,

а чистотата изчезна безследно -

имам мръсни от злоба ръце.


В пет сутринта изгоних завинаги

натежалия ум и съвестта.

Легнах сред всичко отминало

и изчаках да се преродя.


В пет сутринта се родих.

Нова, бяла и светла...

© Адриана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??