Бих желал сега малко свобода.
...........
Бих преплувал океански бездни.
Бих пребродил джунгли мрачни и пещери тесни.
Бих полетял из небеса чудесни.
...........
Дори бих прекосил Космоса безкраен!
Но за Теб, мила моя, бих дал живота си и мечтаните си песни...
("мечтани песни" = мечти)
© Владимир Todos los derechos reservados