3.08.2011 г., 20:04 ч.

В плен 

  Поезия » Любовна
434 0 0



Бих желал сега малко свобода.

...........

Бих преплувал океански бездни.

Бих пребродил джунгли мрачни и пещери тесни.

Бих полетял из небеса чудесни.

...........

Дори бих прекосил Космоса безкраен!

Но за Теб, мила моя, бих дал живота си и мечтаните си песни...



("мечтани песни" = мечти)

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??