Aug 3, 2011, 8:04 PM

В плен 

  Poetry » Love
435 0 0



Бих желал сега малко свобода.

...........

Бих преплувал океански бездни.

Бих пребродил джунгли мрачни и пещери тесни.

Бих полетял из небеса чудесни.

...........

Дори бих прекосил Космоса безкраен!

Но за Теб, мила моя, бих дал живота си и мечтаните си песни...



("мечтани песни" = мечти)

© Владимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??