6 may 2008, 19:41

В полунощ... 

  Poesía » De amor
994 0 2

В  полунощ...

Чакам те тази нощ,

тази нощ в полунощ,

в полунощ пред звездите,

като твойте очи.

В полунощ ще се завърне любовта

да сгрее нашите сърца!

© Дети Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??