May 6, 2008, 7:41 PM

В полунощ... 

  Poetry » Love
996 0 2

В  полунощ...

Чакам те тази нощ,

тази нощ в полунощ,

в полунощ пред звездите,

като твойте очи.

В полунощ ще се завърне любовта

да сгрее нашите сърца!

© Дети Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??