6.05.2008 г., 19:41 ч.

В полунощ... 

  Поезия » Любовна
989 0 2

В  полунощ...

Чакам те тази нощ,

тази нощ в полунощ,

в полунощ пред звездите,

като твойте очи.

В полунощ ще се завърне любовта

да сгрее нашите сърца!

© Дети Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??