20 mar 2013, 22:05

В помощ на морето 

  Poesía » Otra
536 0 0

Морето сякаш се събуди,

отлепи очи от зимния си сън.

Косите позлатели в миг ги осветли

и усмивка на мен и вас подари.

 

Всемогъщото море

колко красиво ни зове.

Сякаш всяка една вълна

е една изплакана тъга,

една мечта във вечността,

една мъничка сълза.

 

Нека морето с усмивка да пребъде.

Нима и то като нас не ще щастливо да бъде?

Затова вземи другарче под ръка

и му подари усмивчица една!

 

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??