Отново си тук,
отново в мислите ми.
Идваш пак,
завръщаш се в сънищата ми.
Ела, приближи се,
ела до мен, не бой се.
Моля ти се, бъди тази нощ до мен,
усмихни се и танцувай с мен.
Нека се отдадем един на друг,
може да ни е за последен път.
Утрото ще дойде и ще си отидеш,
ще се събудя, а ти няма до мене да спиш.
Хайде, хайде ела,
нека да бъде така.
Нека да танцуваме,
нека да се веселиме.
Отново ще бъде както преди - красиво,
пак ще потече животът диво.
Ще звучи нашата песен,
а ние прегърнати до края ще останем.
До края, до сутринта.
Ще се събудя тогава
и тежко ще осъзная.
Колкото и да не ми се иска,
това беше краят.
При него ти замина,
няма да се върнеш, няма да те видя.
© Владимир Петков Todos los derechos reservados