23.04.2008 г., 8:05 ч.

В прегръдките ми 

  Поезия
1188 0 2

Отново си тук,

отново в мислите ми.

Идваш пак,

завръщаш се в сънищата ми.

Ела, приближи се,

ела до мен, не бой се.

Моля ти се, бъди тази нощ до мен,

усмихни се и танцувай с мен.

Нека се отдадем един на друг,

може да ни е за последен път.

Утрото ще дойде и ще си отидеш,

ще се събудя, а ти няма до мене да спиш.

Хайде, хайде ела,

нека да бъде така.

Нека да танцуваме,

нека да се веселиме.

Отново ще бъде както преди - красиво,

пак ще потече животът диво.

Ще звучи нашата песен,

а ние прегърнати до края ще останем.

До края, до сутринта.

Ще се събудя тогава

и тежко ще осъзная.

Колкото и да не ми се иска,

това беше краят.

При него ти замина,

няма да се върнеш, няма да те видя.

© Владимир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??