3 dic 2020, 16:33

В превод 

  Poesía » Versos blancos
597 0 1

Пред безбрежност от тихо въздигане

духът ми ти дава стъпки звуци,

за да засвири на мелодии

от еднострофно многостишие

на твоя чуждестранен

п о л и с т и х.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Празниците събират много потребители. Поздрави!
Propuestas
: ??:??