3.12.2020 г., 16:33 ч.

В превод 

  Поезия » Бели стихове
587 0 1

Пред безбрежност от тихо въздигане

духът ми ти дава стъпки звуци,

за да засвири на мелодии

от еднострофно многостишие

на твоя чуждестранен

п о л и с т и х.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Празниците събират много потребители. Поздрави!
Предложения
: ??:??