Dec 3, 2020, 4:33 PM

В превод 

  Poetry » White poetry
592 0 1

Пред безбрежност от тихо въздигане

духът ми ти дава стъпки звуци,

за да засвири на мелодии

от еднострофно многостишие

на твоя чуждестранен

п о л и с т и х.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Празниците събират много потребители. Поздрави!
Random works
: ??:??