4 abr 2006, 19:14

В прозрачна нощ 

  Poesía
658 0 12
Изгаря в прозрачен ден
цялото минало.
И така, отначало започваме.
Мога ли да ти простя.
Мога ли да се пречистя.
Всичко изгарям.
Но не всичко гори.
Дърпам пердетата,
а слънцето влиза.
Изгасям лампата,
а свещта се запалва.
В прозрачен ден
губя едно ежедневие.
Губя думи и губя стихове.
Губя разум, в нищо загледан.

Изгаря и прозрачният ден.
Нощта заповядва :”Изгаси!”
И така, отначало започвам.
В прозрачна нощ да те търся.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??