29 mar 2007, 22:51

В пурпурния залез 

  Poesía
489 0 2
В пурпурния залез открих душата си,
отиваше си тя, умираше...
в агонията на слънчеви лъчи...
Разпръсквайки моите мечти сред мократа земя...
Показвайки всичко с нечовешка красота...

В пурпурния залез открих сърцето си,
онемяло от болка...
В миражите на моята суета,
като птицата - скитницата...
... с писък политaше към небето...

В пурпурния залез намерих себе си,
по-красива, по-щастлива...
обляна в сребърни сълзи...
Открих се и се загубих сред
агонията на вълшебни слънчеви лъчи...

В зората ли ще се родя...
или в нощта ще се възродя...
Нов живот ли ме очаква...
Или онемяла срещам смъртта?!

© Ди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чудесен стих си написала, Диана!!! Поздрави!!!
  • Макар и тъжен стихът ти е много хубав!!!
    Поздрави ....и нека нов живот откриеш ти По нов път тръгни и себеси пак намери
Propuestas
: ??:??