8 abr 2007, 22:16

В разказаното, като достоверно 

  Poesía
692 0 3


Откакто те залях с възхищение,

започнахме да търсим с тебе сходство

по нишката добра - на упоение,

която ни въвлече в мило родство,

но питам те защо си пак прикрита,

сърцето ти защо изкуствено тъжи

и как така то други предпочита,

а мен затрупва с хиляди лъжи?

Заглъхнаха предишните копнежи

и как кажи, да спра да имам туй предвид,

когато премълчаните стремежи

чертят вече по-различния ти вид?

-В разказаното, като достоверно,

виждаш нещо премълчано - лицемерно!?

© Валери Рибаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??