8.04.2007 г., 22:16 ч.

В разказаното, като достоверно 

  Поезия
746 0 3


Откакто те залях с възхищение,

започнахме да търсим с тебе сходство

по нишката добра - на упоение,

която ни въвлече в мило родство,

но питам те защо си пак прикрита,

сърцето ти защо изкуствено тъжи

и как така то други предпочита,

а мен затрупва с хиляди лъжи?

Заглъхнаха предишните копнежи

и как кажи, да спра да имам туй предвид,

когато премълчаните стремежи

чертят вече по-различния ти вид?

-В разказаното, като достоверно,

виждаш нещо премълчано - лицемерно!?

© Валери Рибаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??