19 jul 2012, 18:12

В спомена 

  Poesía » Otra
909 0 16

 

Години. Толкова години,

че няма кой да ги брои.

Той ту по хоризонта мине,

ту във съня ми се яви.

 

Ту каже нещо близо. Ту ми

откликне някъде отвъд.

И чезнем между двете думи:

небе и твърд,

живот и смърт.

 

 

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??