19.07.2012 г., 18:12 ч.

В спомена 

  Поезия » Друга
914 0 16

 

Години. Толкова години,

че няма кой да ги брои.

Той ту по хоризонта мине,

ту във съня ми се яви.

 

Ту каже нещо близо. Ту ми

откликне някъде отвъд.

И чезнем между двете думи:

небе и твърд,

живот и смърт.

 

 

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??