25 ene 2007, 10:18

В светлина 

  Poesía
923 0 7

     Будя се до мъжа, когото обичам.
     И заспивам на силното негово рамо.
     Господи, толкова дълго бях ничия. 
     В светли сънища имах го само.

     Господи! Исках го лудо!
     И в самотата си го изстрадах...
     На любовта светлото чудо...
     Бях очакване! Пареща рана!

     И е велико и просто!
     Аз се будя щастлива.
     Обичана и обичаща...
     Жена...
     Знак, че ме има... че съм жива,
     че съм тук! В светлина!


         10.01.2007

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??