Само когато спя
докосвам душата си с тебе!
И ми е толкова хубаво!
И спира задъхано времето!
А когато утрото
погали с лъчи очите ми,
аз не искам да се събудя
и от болка раздрано сърцето е!
© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados