May 31, 2009, 6:07 PM

В съня докосваме душите си 

  Poetry » Love
1132 0 31

Само когато спя

докосвам душата си с тебе!

И ми е толкова хубаво!

И спира задъхано времето!

 

 

 

 

 

 

 

А когато утрото

погали с лъчи очите ми,

аз не искам да се събудя

и от болка раздрано сърцето е!

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??