11 feb 2018, 0:03

В съня си те преследвам 

  Poesía » De amor
297 0 2

В съня си те преследвам - 

далечна, гола и сама. 

И някак неусетно си отивам - 

без да оставя и следа. 

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??