11.02.2018 г., 0:03 ч.

В съня си те преследвам 

  Поезия » Любовна
294 0 2

В съня си те преследвам - 

далечна, гола и сама. 

И някак неусетно си отивам - 

без да оставя и следа. 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??