30 mar 2010, 22:41

В такава нощ 

  Poesía » De amor
765 0 21

В такава нощ

блуждаят музи.

Събличат мигом

всеки свян.

Горят по тялото,

изгарят прозата

на дневния си грях

неизживян.

По устните ни

вятър броди,

очите ни

от щастие искрят.

Безсънни, луди,

небето ще пребродим -

два диви коня

в звезден впряг.

Ще се завърнем късно,

на разсъмване...

На масата ще спи, от жаждата родена,

поредната мечта на листа бял.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??