30 мар. 2010 г., 22:41

В такава нощ 

  Поэзия » Любовная
766 0 21

В такава нощ

блуждаят музи.

Събличат мигом

всеки свян.

Горят по тялото,

изгарят прозата

на дневния си грях

неизживян.

По устните ни

вятър броди,

очите ни

от щастие искрят.

Безсънни, луди,

небето ще пребродим -

два диви коня

в звезден впряг.

Ще се завърнем късно,

на разсъмване...

На масата ще спи, от жаждата родена,

поредната мечта на листа бял.

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??