1 sept 2009, 17:49

* * * В теб 

  Poesía » De amor
656 0 2

 

В очите ти намерих бряг.

В очите ти намерих своите.

В очите ти заспах.

 

 

В устните ти намерих сладост.

В устните ти намерих болка.

В устните ти намерих своите.

 

 

В ръцете ти намерих нежност.

В ръцете ти намерих спокойствие.

В ръцете ти намерих своите.

 

 

В теб аз намерих любовта!

В теб аз намерих топлина!

В теб аз намерих мъжа, за която съм една!

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??