В очите ти намерих бряг.
В очите ти намерих своите.
В очите ти заспах.
В устните ти намерих сладост.
В устните ти намерих болка.
В устните ти намерих своите.
В ръцете ти намерих нежност.
В ръцете ти намерих спокойствие.
В ръцете ти намерих своите.
В теб аз намерих любовта!
В теб аз намерих топлина!
В теб аз намерих мъжа, за която съм една!
© Силвия All rights reserved.