15 may 2012, 13:04

В теб е всичко* 

  Poesía
431 0 0

Нежно душата погали,

от нея се ти стопли!

Обърни се...

и смело си тръгни!

Глава не свеждай!

Назад не поглеждай!

В себе си огледай се...

в теб е всичко онова,

което трябва на детето...

в теб е светлината...

на луната...

В теб са и звездите!

Зората нежно те огрява...

Въглените в пепел...

няма как да се превърнат!

Стига ти само...

да те Прегърнат...

Тяло в тялото слива се,

бурно във вените...

кръвта разлива се...

Отпивай на глътки,

от виното...

Отлежалото...

заливай със страст...

и емоции бурни!

За миналото не мисли!

То преживяно е...

За утре малко се поспри!

Но засега и миг не губи!

Опитвай от насладата...

Живей, дивей...

и песен за душата си

отново ти запей!

В бурените не оплитай

розата красива!

© Таня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??