Нежно душата погали,
от нея се ти стопли!
Обърни се...
и смело си тръгни!
Глава не свеждай!
Назад не поглеждай!
В себе си огледай се...
в теб е всичко онова,
което трябва на детето...
в теб е светлината...
на луната...
В теб са и звездите!
Зората нежно те огрява...
Въглените в пепел...
няма как да се превърнат!
Стига ти само...
да те Прегърнат...
Тяло в тялото слива се,
бурно във вените...
кръвта разлива се...
Отпивай на глътки,
от виното...
Отлежалото...
заливай със страст...
и емоции бурни!
За миналото не мисли!
То преживяно е...
За утре малко се поспри!
Но засега и миг не губи!
Опитвай от насладата...
Живей, дивей...
и песен за душата си
отново ти запей!
В бурените не оплитай
розата красива!
© Таня Все права защищены