3 nov 2006, 19:14

В тишината на сърцето 

  Poesía
1208 0 7

В тишината на сърцето

 

В тишината на сърцето си

 намирам бури,

въпроси плесенясали и отговори

отдавна отговорени.

 Спомени бушуващи

от свидни страници

отдавна четени

и.. недочетени на пук

ето пак,за кой ли път

мислите отвеждат ме

отново и отново

там където

с ръкопис красив

написала си с думи несравними

топличко и мило

 не с мастило

нещото което  и до гроб

остава си

и си е само твое

Не намерих сили ,

не намерих

И

 магическата гумичка с която

 и частичка  твоя да изтрия.

не успях

  и все още опитвам се да мога...

 Дали..

 в това поне ми вярваш,

дали го  знаеш

колко време

 Теб

съм търсил

 само теб

образ мил

от вълшебно огледало

 

 

© Стефан Вангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??