6 abr 2021, 9:39

В този сайт 

  Poesía » Otra
285 3 7

В този сайт е толкова прекрасно,

мили хора с талант творят,

коментират захласнати,

с усмивка, със целувки и сърчица,

даден текст,

завързват се приятелства красиви

и предизвикателства безброй,

желая още хиляди години

поетичен, творчески порой,

редакторите мили да залива

и като пролетта, красива,

да е всяка следваща творба!

Бъдете здрави и се обичайте!

 

© Миночка Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??