В този сайт е толкова прекрасно,
мили хора с талант творят,
коментират захласнати,
с усмивка, със целувки и сърчица,
даден текст,
завързват се приятелства красиви
и предизвикателства безброй,
желая още хиляди години
поетичен, творчески порой,
редакторите мили да залива
и като пролетта, красива,
да е всяка следваща творба!
Бъдете здрави и се обичайте!
© Миночка Митева Все права защищены