Спомени, помени,
траури, приказки.
Това е подигравка
със живата душа.
Животът има смисъл,
когато е сега,
и дишаш, и се движиш,
а не като остане
на някой зад гърба.
7.09.2009г.
бели стихове
© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados