31 окт. 2009 г., 20:09

В тяхна чест 

  Поэзия » Гражданская
412 0 0

Спомени, помени,

траури, приказки.

Това е подигравка

със живата душа.

Животът има смисъл,

когато е сега,

и дишаш, и се движиш,

а не като остане

на някой зад гърба.

 

 

 

 

7.09.2009г.

бели стихове

 

© Ангелина Кънчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??