31.10.2009 г., 20:09 ч.

В тяхна чест 

  Поезия » Гражданска
373 0 0

Спомени, помени,

траури, приказки.

Това е подигравка

със живата душа.

Животът има смисъл,

когато е сега,

и дишаш, и се движиш,

а не като остане

на някой зад гърба.

 

 

 

 

7.09.2009г.

бели стихове

 

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??