Дните минават в търсене
на теб, моя любов.
Дните минават,
а теб те няма.
Дали не си до мен,
а аз не разбрала,
дали не изпускам,
нещо важно в този миг?
А може би страха от
истината е по-голям?
Вървя, блуждаейки в небесата,
търсеща нещото,
наречено Любов.
И вече колко време мина,
теб все още те няма,
а от мен нищо не остана!
© Юлия Илиева Todos los derechos reservados