16 dic 2007, 20:23

В ъглите 

  Poesía » Otra
543 0 18


Огънят в камината
замира,
островърхи сенки
стаята изпълват...
Уморени от летене,
в ъглите сгушват се
мечти.
Мрак напира...
Тишина...

Студеният сатен боде
от самота.

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??